Responsive image
Meniu
Toate soluțiile
Soluţii trimise de tine
Compilator online
Ajutor

Numere

Adăugată de :
sorynsoo
Sursă :
OLI2012 Brasov
Autor :
-
Grupă :
Mică
Punctaj :
0 pc

Restricţii

Citire / Scriere :
stdin, stdout
Limită timp :
100 ms
Limită memorie :
2048 kbytes

Reggie și Enoh, deși buni prieteni, simt mereu nevoia de competiție. Reggie, fascinat de numere, îi propune un joc lui Enoh sperând să-l pună de data aceasta în dificultate. Enoh dornic să-și demonstreze încă odată abilitățile sale de lucru cu numere, acceptă jocul imediat. Regula jocului este următoarea: Reggie îi dictează un șir de numere, iar Enoh le notează pe hârtie. Numerele se pot repeta și în plus șirul se încheie cu valoarea cu care începe. Reggie îi cere lui Enoh să determine secvența de numere consecutive, care apare repetitiv până la terminarea șirului exceptând numărul care marcheză încheierea acestuia. Cum problema ar putea avea mai multe soluții, Reggie îi cere prietenului său soluția în care numărul elementelor din secvența care se repetă este minim.

Cerință:

Dată fiind succesiunea numerelor din șirul dictat , să se detemine numărul minim de elemente consecutive dintr-o secvență care se repetă  în șir.

Date de intrare:

Fişierul de intrare  conţine pe prima linie un număr natural P reprezentând numărul de elemente. Pe cea de a doua linie se află P numere naturale separate prin spaţii, reprezentând numerele scrise pe hârtie.

Date de ieșire:

Fişierul de ieşire va conţine o singură linie pe care va fi scris un singur număr natural reprezentând numărul minim de elemente al secvenței care se repetă.

Restricții:

1 < P <= 30000

Numerele dictate sunt naturale <=32000

Exemplu:

Fisier intrare

Fisier iesire

13
5 3 1 3 5 2 5 3 1 3 5 2 5

6

Fisier intrare

Fisier iesire

4
1 1 1 1

1


Trimite o solutie

Format: cpp şi c

Selectează runda

Trebuie să fii logat pentru a trimite surse


Indicații rezolvare

Nu există indicații de rezolvareComentarii

Adauga un comentariu: Click !